Café top 100

Nummer 32: De Ballentent, Rotterdam

Misset Horeca zet voor de 22e keer beste cafés van Nederland op een rij. De Café Top 100 heeft dit jaar met In den Bockenreyder een topcafé aan kop staan dat al jaren aan een opmars bezig is. Vorig jaar al de beste van Noord-Brabant en die titel is dit jaar geprolongeerd, met de toevoeging; beste van Nederland.

Ook De Ballentent ontbreekt niet aan de lijst. De nummer 32 wordt omschreven als een begrip in Rotterdam en tot ver daar buiten. Rotterdamser dan hier wordt het echt niet, dat hebben we al eens gezegd en daar blijven we bij. De Ballentent is een echt havencafé waar iedereen komt.

Kantoormensen in pak heffen het glas met wegwerkers en havenarbeiders. Hoewel er keuze is uit verschillende bieren, is het vooral pils wat de klok slaat. En dat slaat-ie met grote regelmaat. In hoog tempo worden de glazen nagenoeg perfect getapt en uitgeserveerd. Met een licht bolle schuimkraag en het logo op het glas naar de gast gedraaid. Huisspecialiteit is de gehaktbal. Ze serveren er zo’n 200 per dag. Het valt ons jurylid op dat de in zwart-wit gestoken medewerkers echt als een team werken. Zo hoeft geen enkele gast, ondanks de vaak grote drukte, lang op zijn bestelling te wachten. De kwinkslagen en gevatte opmerkingen van zowel personeel als gasten zijn niet van de lucht. Het zorgt voor een levendige interactie.

Bekijk hier de Café Top 100 van 2015-2016Gefeliciteerd De Ballentent!

CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID 2015

De Ballentent ontvangt onderscheiding
Met genoegen beloont TripAdvisor De Ballentent met het Certificaat van uitmuntendheid 2015. Deze prestatie is het rechtstreekse resultaat van de constant geweldige beoordelingen die u heeft ontvangen van TripAdvisor-reizigers.Vanaf 21 April 2014 - DinnerDinsdag

ELKE WEEK UIT ETEN VOOR MAAR € 3,50

Speciaal voor Rotterdamse studenten
In je studententijd is niet alles even makkelijk. Je tijd slim verdelen tussen verplichtingen, leuke dingen doen met vrienden en tegelijkertijd de eindjes aan elkaar knopen. Geen nood! Rabobank Rotterdam is er voor je, ook wanneer je krap bij kas zit. We geloven namelijk dat studenten belangrijk zijn voor een levendige en welvarende stad.

Elke dinsdag is #DinnerDinsdag!
Bij het afsluiten van het Rabo StudentenPakket ontvang je 12 DinnerDinsdag munten. Hiermee ga je -samen met vrienden- op DinnerDinsdag uit eten voor maar €3,50 in de deelnemende restaurants. Volg de 4 stappen om ook te dineren voor een prikkie. Blok de dinsdag in je agenda en eet smakelijk!

Meer weten? www.dinnerdinsdag.nl 

Facebook

Facebook

Contactgegevens

Webdesignbureau vanStijl | Webdesign & Online Marketing