We staan in de Gault & Millau!

'De wat?' Denken er misschien een aantal. Dat geeft niet, we leggen het je natuurlijk even uit. De Gault & Millau is een smaakgids die elk jaar verschijnt. Hierin worden de beste restaurants van Nederland genoemd. Dat wij hierin staan is dus een hele prestatie.

En het is ook zeker een prestatie waar we trots op zijn. We kregen de stempel 'pop selected places', dat is onwijs gers! We worden omschreven als 'easy going' en 'casual'. We zijn niet voor niks echte Rotterdammers. Onze bekende gehaktballen krijgen een top beoordeling en daar doen we het voor! Ook ons uitzicht op het water bleef niet onopgemerkt, het wordt zelfs omschreven als romantisch!

Dus, zien wij je snel? Blijkbaar zijn onze gehaktballen de moeite waard, maar dat wisten wij natuurlijk al!

Bekijk ons op Gault & Millau